Frații Dedeman fac angajări masive în această perioadă pentru mai multe magazine pe care le au în țară. Sunt însă câteva posturi disponibile și în județul Bacău, mai precis în municipiul Bacău, și la Comănești. Nu vă așteptați să îi găsiți la interviu pe fondatorii Dedeman, însă, dacă sunteți selectat, așteptați-vă la niște salarii rezonabile pentru România.

În Bacău sunt disponibile un post de consultant vânzări pentru magazinul din strada Abatorului, și unul de economist la sediul central, alte două posturi de consultant vânzări fiind libere la magazinul Dedeman din Comănești.

În total, la nivel național Dedeman are disponibile pentru 50 de locuri de muncă pe poziții foarte diverse, între care de dispecer magazin, personal curățenie, recepționer marfă, referent gestiune economică, referent livrări la domiciliu, șofer automacaragiu, stivuitorist, agent securitate, etc.

TOATE LOCURILE DE MUNCĂ ȘI CONDIȚIILE DE ANGAJARE – AICI

Cât câştigă un angajat Dedeman este întrebarea multor dintre români atunci când ajung prin magazinele Dedeman din toață țara.

Cei care vor să afle cât câştigă un angajat Dedeman trebuie să știe că în afară de salariații cu funcții de conducere, cel mai bine plătiți sunt vânzătorii și consultanții de vânzări. Acești salariați, cu tot cu bonusuri, ajung să câștige chiar și 5.000 de lei net pe lună.

Conform informațiilor de pe site-ul undelucram.ro, oferite de foști și actuali angajați ai magazinului de bricolaj, un consultant de vânzări angajat full time în Pitești, cu o experiență în domeniu de 3 ani, câștiga în aprilie 2019 un salariu lunar net de 4.120 de lei, plus un bonus de 1.000 de lei pe lună, tichete de masă de 330 de lei lunar și alte bonusuri în valoare de 1.400 de lei pe an.

De asemenea, un vânzător angajat full time într-un magazin din Galați, cu o experiență în domeniu de 6 ani, câștiga la nivelul lunii aprilie 2019 un salariu lunar net de 4.100 de lei. (foto: imagine ilustrativă)

NOTĂ: OFERTA DE MUNCĂ A COMPANIEI DEDEMAN ESTE ÎNTR-O PERMANENTĂ SCHIMBARE, DE ACEEA SE RECOMANDĂ VERIFICAREA CONSTANTĂ A POSTURILOR DISPONIBILE, LA SECȚIUNEA CARIERE DE PE SITE-UL OFICIAL AL DEDEMAN.