Fraţii Adrian şi Dragoş Pavăl, fon­datorii Dedeman, cel mai ma­re business antreprenorial ro­mâ­nesc, semnează contractul prin care The Office din Cluj-Napoca va fi preluat de Dedeman de la dezvoltatorii proiectului, NEPI Rockcastle şi Ovidiu Şandor, notează zf.ro.

The Office este unul dintre cele mai elegante și mai spațioase imobile din Cluj-Napoca. Complexul de birouri premium, clasa A, se află situat în zona centrală a orașului, a fost evaluat la 130 milioane de euro în raportul NEPI pe 2018, are o suprafaţă de aproape 60.000 mp şi o rată de ocupare de 100%.

“Această tranzacţie marchează încă un pas important în strategia noastră de investiţii. Proiectul The Office reprezintă o alegere ideală pentru Dedeman şi ne-a convins atât prin localizarea sa într-unul dintre cele mai importante şi dezvoltate oraşe ale ţării, cât şi prin standardele înalte de calitate şi sustenabilitate pe care le îndeplineşte. Prin continuarea achiziţiilor pe piaţa imobiliară locală ne dorim totodată să consolidăm încrederea tuturor antreprenorilor români şi să le insuflăm curajul de a-şi susţine marile aspiraţii” , a precizat Dragoş Pavăl, preşedintele Dedeman, conform sursei citate.