Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă s-a întrunit în şedinţă, ieri, pentru a adopta HOTĂRÂREA nr. 14/15.05.2020 privind punerea în aplicare a Hotărârii Comitetului Naţional Pentru Situaţii de Urgenţă nr. 24/14.05.2020, se arată într-un comunicat de presă.

Această hotărâre prevede, printre altele, că Piaţa Agroalimentară rămâne deschisă pe toată perioada stării de alertă, se reia activitatea Centrului comercial din strada Caşinului nr. 2 şi a bazarului din Piaţa Agroalimentară, iar de sâmbăta viitoare şi a oborului săptămânal din Calea Bacăului nr. 10, cu obligaţia respectării măsurilor de prevenire a răspândirii COVID-19 de către comercianţi şi consumatori.
De asemenea, se redeschid sălile de împrumut carte din cadrul Bibliotecii Municipale „Radu Rosetti Oneşti, precum şi ale Filialei „Cosânzeana” şi se reia activitatea cu publicul a Muzeului Municipal de Istorie.
“Cetățenii sunt rugați să respecte indicaţiile autorităţilor şi să adopte măsurile de prevenire a răspândirii COVID-19”, avertizează autoritățile. (foto: arhivă)