Președintele Asociației Județene de Fotbal (AJF) Bacău, Cristian Sava, a anunțat astăzi că toate competițiile juvenile județene, precum și faza finală a Cupei Satelor să fie “înghețate”. Toți copiii angrenați însă în competițiile județele U9, U11, U13, U15 și U19 vor primi medalii de campioni.

“Sănătatea și siguranța copiilor și juniorilor e una de care trebuie să ținem cont în această perioadă, fără doar și poate. De la aceasta premisă, dar ținând cont și de decizia de ieri a Federației Române de Fotbal cu privire la competițiile de copii și juniori, Comitetul de Urgență al AJF Bacău a decis ”înghețarea” tuturor competițiilor juvenile, respectiv campionatele județene U9, U11, U13, U15 și U19, precum și faza finală a Cupei Satelor.
Însă, pentru că nouă ne pasă de copii și juniori, de dezvoltarea lor emoțională, am decis ca toți copiii și juniorii participanți în aceste competiții să primească medaliile de campioni.
Efortul acestora de a sta în casă aproape trei luni de zile e unul de apreciat. Drept pentru care, cu toții merită să fie răsplătiți.
În 2020, fotbalul juvenil băcăuan va avea peste 500 de campioni. Felicitări, copii și juniori!!! Felicitări, părinți, că i-ați înțeles în această perioadă și ați fost alături de ei!!!”, a transmis președintele AJF Bacău.