Hotel Perla din Slănic Moldova, una dintre cele mai apreciate unități de cazare și tratament din stațiunea situată la circa 35 de kilometri de Onești, pune la bătaie mai multe premii atractive, în cadrul unui concurs lansat astăzi și la care poate participa oricine dorește, condițiile de înscriere fiind ușor de îndeplinit.

Concursul se va desfășura pe o perioadă de 2 săptămâni, iar participanții trebuie să posteze “o fotografie reprezentativă din vremea izolării, o fotografie care să arate copilul din fiecare”.

Marele câștigător va primi din partea Hotel Perla un sejur de 5 nopți, cazare cu mic dejun, pachet de tratament 10 ședințe incluse și acces SPA.

In prima de zi de vara, acea a lunii iunie in care sarbatorim copilaria, in prima zi de ridicare a restrictiilor de circulatie post COVID 19, venim cu un CONCURS CADOU.

Cautati prin amintirile ultimelor 3 luni, petrecute departe de noi, o fotografie reprezentativa din vremea izolarii, o fotografie care sa arate copilul din fiecare.

Marele castigator – Fotografia cu cele mai multe like-uri primeste din partea noastra un sejur de 5 nopti la Hotel Perla, Slanic Moldova, cazare cu mic dejun, pachet de tratament 10 sedinte incluse* si acces SPA **.

Locul doi – primeste din partea noastra un sejur de 2 nopti la Hotel Perla, Slanic Moldova, cazare cu mic dejun, pachet de tratament 4 sedinte incluse* si acces SPA**.

Locul trei – primeste din partea noastra o noapte de cazare la Hotel Perla, Slanic Moldova si o cina fine dining, pregatita, povestita si servita alaturi de Chef Razvan Cobut, castigator al mai multor concursuri culinare.
*Procedurile se axeaza in principal pe profilaxie pulmonara – salina interioara cu sare naturala, aerosoli cu ape minerale naturale de la izvoarele unice in tara ale statiunii Slanic Moldova si profilaxie sau tratament ale unor afectiuni digestive – la recomandarea medicului balneolog al hotelului. Puteti alege si alte proceduri existente in baza noastra de tratament precum unde scurte, magneto terapie, drenaj limfatic, bai galvanice etc.
**Centru SPA al Hotelului Perla, Slanic Moldova pune la dispozitia voastra piscina interioara, bazin cu apa sarata, saune – umeda si uscata, sala fitness.

Reguli CONCURS CADOU:
1. Dati like si share acestei postari, pe pagina voastra;
2. Postati fotografiile numai in sectiunea comentarii a acestei postari;
3. Fotografiile castigatoare din sectiunea comentarii a acestei postari vor fi acelea care acumuleaza cele mai multe like-uri.

* Durata concurs: 01-15.06.2020.
* Castigatorii vor fi anuntati in data de 16.06.2020 pe pagina noastra de Facebook.

Suntem gata???

3…2…1… START!!!