În perioada Sărbătorilor de Iarnă, UNU PE TROTUȘ – cel mai citit ziar în format electronic de pe Valea Trotușului – vine cu o ofertă excepțională: plătești o lună de publicitate și primești două!

reclama-unu-pe-trotus-6reclama-unu-pe-trotus-9reclama-unu-pe-trotus-5rev-2reclama-unu-pe-trotus-8reclama-unu-pe-trotus-3Banner-ul tău publicitar va sta garantat pe toate paginile publicației UNU PE TROTUȘ timp de 60 de zile, din momentul semnării contractului, pentru numai 450 de lei! Ce înseamnă asta? Că reclama ta va fi văzută de cel puțin 50.000 de persoane, în condițiile traficului actual! Când toată lumea aleargă după promoții, când toți sunt disperați să prindă cele mai bune oferte de Crăciun și de Revelion, noi vă oferim spațiul publicitar de care aveți nevoie.

Dacă ți se pare totuși prea scump, avem pregătită și varianta “low cost”: 60 de zile de reclamă neîntreruptă pe prima pagină a ziarului, sau pe toate paginile din interior, la alegere. Te costă numai 250 de lei, iar tu singur vei decide locul unde să apară reclama ta!

Închipuiește-ți cât e de simplu! Doar două locuri vândute de Crăciun sau de Revelion la restaurantul tău prin intermediul www.unupetrotus.ro și deja ești pe plus!

Magazinul tău de haine are cea mai atrăgătoare și diversificată ofertă la costumații de gală? Fă-o cunoscută tuturor printr-o reclamă pe www.unupetrotus.ro!

Vinzi băuturi, dulciuri ori parfumuri, oferi servicii de întreținere sau înfrumusețare, prelucrezi bijuterii și ai la rândul tău promoțiile tale de Sărbători? Atunci promovează-le pe www.unupetrotus.ro!

Nu rata ocazia! Avem cititori din toate colțurile lumii, iar mulți dintre ei sunt deja pregătiți să vină acasă, să-și petreacă Sărbătorile alături de cei dragi! Surprinde-i cu servicii sau produse de calitate, convinge-i că și aici pot primi tot ceea ce e mai bun! 

Gândește-te că și în ianuarie, când toate vânzările scad, reclama ta este tot aici, pe www.unupetrotus.ro, și poate atrage atenția unor clienți noi!

 

IMAGINEA BUSINESS-ULUI TĂU CONTEAZĂ ÎN ORICE ÎMPREJURARE!

# UNU PE TROTUȘ este cel mai citit ziar online de pe Valea Trotușului. Lansat oficial pe 5 octombrie 2016, după ce aproape un an a apărut în format print, www.unupetrotus.ro a înregistrat în prima lună de activitate un număr de 18.404 de vizitatori unici. În perioada următoare, UNU PE TROTUȘ a continuat să crească din punct de vedere al audienței, astfel că în numai 17 zile (6-22 noiembrie) a înregistrat aproape 31.000 de vizitatori unici, confirmându-și statutul de ZIARUL NUMĂRUL 1 pe Valea Trotușului.