Jogger este numele ales de Dacia pentru viitorul său model cu 7 locuri. Debutul este programat pentru ziua de 3 septembrie în cadrul unui eveniment online, iar mai apoi va fi prezentat publicului larg în 6 septembrie, cu ocazia Salonul Auto de la Munchen, scrie automarket.ro.

La începutul lunii iulie, Dacia a confirmat lansarea unui nou model de familie, polivalent, cu până la 7 locuri. Acum aflăm și numele acestui nou vehicul al mărcii de la Mioveni: Jogger.

Constructorul nu a oferit mai multe detalii despre noul Jogger, dar a publicat o imagine teaser în care se pot observa câteva detalii estetice care aliniază noul model la limbajul de design introdus de actualele generații Logan și Sandero.

În ceea ce privește denumirea, Jogger a fost ales pentru că „este un nume simplu, modern, ușor de pronunțat și înțeles în întreaga lume. Este un nume ce evocă dinamism și energie pozitivă,” se arată în comunicatul emis de producătorul român de automobile.

Dacia Jogger va fi disponibil în două configurații, cu 5 sau 7 locuri.

Debutul este programat pentru ziua de 3 septembrie, în cadrul unui eveniment online. Mai apoi, Jogger va fi prezentat publicului larg în 6 septembrie, cu ocazia Salonului Auto de la Munchen.