Gauss Bacău, singura echipă cu maximum de puncte din campionatul județean de fotbal, a dat de pământ cu Vulturul Măgirești, în timp ce Viitorul Curița a mai bifat un succes la zero, în derby-ul cu Măgura Cașin.

Echipa lui Costică Ene s-a impus cu 4-0 (2-0) în fața “surorii” mai mari, Măgura Cașin, aceasta fiind a cincea victorie la rând fără gol primit a Viitorului. Golurile învingătorilor au fost marcate de Bogdan Corman (2), Mihai Toader și George Folia.

“Noi ne jucăm șansa până la capăt, chiar dacă Gauss înșiră victoriile una după alta. Urmează un meci mai accesibil pentru noi (n.r. – acasă cu Aripile Cleja), după care vom avea o deplasare dificilă, la Gârleni”, a spus Costică Ene.

De altfel, Voința Gârleni, adversara de peste două etape a Viitorului, a reușit să o învingă, scor 2-1, pe CSȘM Bacău – echipa susținută financiar de Primăria Municipiului Bacău fiind cea care i-a provocat singura înfrângere de până acum trupei lui Costică Ene.

Deși a plouat pe toată durata meciului, destui cășuneni au ținut să asiste la confruntarea dintre Măgura și Viitorul, la final câțiva dintre fanii echipei gazdă reproșându-le adversarilor că le-au dat prea multe goluri.

Liderul seriei, Gauss Bacău, a dispus cu 7-1 de Vulturul Măgirești, după un meci mai strâns decât lasă să se înțeleagă scorul final, gazdele reușind să se desprindă abia în ultima jumătate de oră (în minutul 60 scorul era 2-1).