Poliţiştii băcăuani vor fi prezenţi în stradă şi în perioada următoare, unde vor continua activitățile curente, destinate menținerii unui climat optim de ordine, linişte şi siguranță publică, dar şi pe cele specifice impuse pe timpul stării de urgenţă, cu privire la interdicțiile impuse persoanelor aflate în izolare sau carantină și a celor stabilite pentru persoanele juridice, din punct de vedere al activităţilor comerciale şi nu numai.

În acest sens poliţiştii, cu sprijinul polițiștilor locali, jandarmilor și efectivelor M.Ap.N., vor acţiona în vederea prevenirii răspândirii virusului COVID-19, dar și pentru prevenirea și combaterea oricăror fapte ilicite, în toate domeniile, pregătiți să intervină la sesizările cetăţenilor și pentru a oferi ajutor celor aflați în nevoie.

Vă rugăm să apelați numărul unic de urgenţă 112 numai în cazuri reale, care necesită în mod justificat intervenţia structurilor specializate pentru intervenţie.

Peste 1.000 de polițiști, alături de care vor acționa jandarmi, polițiști locali și militari vor fi în stradă pentru siguranța dumneavoastră! (sursa: IPJ Bacău; foto: arhivă)