Meteorologii au emis în ultimele zile mai multe avertizări de instabilitate atmosferică accentuată, iar vremea ploioasă va persista cel puțin până la sfârșitul acestei săptămâni. Chiar și așa, primarul municipiului Onești, Laurențiu Neghină, a anunțat deschiderea unui nou șantier în vederea refacerii infrastructurii rutiere, pe strada Dobrogeanu Gherea 8-10, unde vor fi refăcute parcările și căile de acces aferente.

“Respectăm planificarea activităților de reabilitare infrastructură rutieră și în consecință astăzi, 2 iunie, lucrătorii DPP – sectia Drumuri au demarat lucrările de refacere a parcării din vecinătatea blocurilor 8-10, str Dobrogeanu Gherea și a căilor de acces spre aceasta.

Concomitent, personalul DPP lucrează la parcările din Mercur 7-9 și A.I. Cuza 1-3, lucrări care sunt într-o fază avansată și, în funcție de vreme, în perioada imediat următoare vor fi asfaltate.

De asemenea, continuă refacerea zonelor pietonale cu pavaj, pe strada Tineretului și pe bulevardul Oituz”, a precizat Neghină.