Pe afișul ediției din acest an a “Festivalului Verii” de la Onești a fost trecut și fostul preot și în același timp interpret de muzică populară Cristian Pomohaci, decizia organizatorilor stârnind un val de critici pe rețelele de socializare.

Dacă pe Facebook, Cristian Pomohaci a fost făcut în fel și chip, în realitate fostul preot a fost primit cu aplauze de către oneșteni și chiar cu buchete de flori.

Timp de o oră, cât a durat reprezentația lui Cristian Pomohaci, nu s-a înregistrat niciun eveniment negativ, toți participanții la spectacol lăsându-se antrenați în acordurile melodiilor interpretate de fostul preot, acuzat de pedofilie și, mai nou, de evaziune fiscală.

Mai mult decât atât, la un moment dat o parte din spectatori i-au scandat numele lui Pomohaci.

După momentul artistic susținut la Onești, Pomohaci a fost luat cu asalt de fani, care au dorit să se fotografieze cu el sau să obțină un autograf.

Preotul Cristian Pomohaci a fost caterisit și nu mai poate sluji în biserică, în urma unei decizii a Consistoriului Mitropolitan de la Sibiu, hotărâre validată de Sinodul Metropolitan condus de Mitropolitul Ardealului, ÎPS Laurențiu Streza.