Numărul salariaților Croco Onești aproape că s-a dublat față de 2016, după ce în primele șase luni ale acestui an au fost angajate 160 de persoane. Iar procesul de recrutare de personal continuă.

Croco are în prezent 420 de angajați – după cum susține Damian Mereu, proprietarul fabricii de biscuiți de la Onești, într-o declarație acordată jurnaliștilor de la Ziarul Financiar – dar până la finalul anului va trece de 500, menținându-și poziția fruntașă în topul celor mai mari angajatori din județul Bacău.

“Până la finalul acestui an avem în plan recrutarea a încă 80 de angajați. Am angajat de la lucrători necalificaţi, pe care i-am calificat ulterior la locul de muncă, până la electricieni şi angajaţi în middle management. Noi am reuşit să găsim oameni în zonă, dar există într-adevăr o problemă uriaşă în ceea ce priveşte forţa de muncă în România, problemă care se va transforma într-un mare dezastru”, a mai spus Mereu, pentru sursa citată.

Până la finalul acestui an, Croco va finaliza două mari proiecte de investiții – în valoare de 14 milioane de euro – confirmându-și statutul de lider pe segmentele de sticks-uri, crakers și brezel.