Marile companii din Bacău sunt invitate să se alăture campaniei de susținere a proiectului Autostrăzii A13 Brașov – Bacău. Deputatul PSD Lucian Șova face un apel la mediul de afaceri să își spună punctele de vedere despre o investiție de care ar putea beneficia, alături de Centura Bacăului și Autostrada A7 Moldova (Ploiești – Pașcani), scrie zdbc.ro.

„Dedeman, Aerostar, Barrier, Agricola, Barleta, Croco, Șerban, SIF Moldova și toți ceilalți! Îndrăzniți, susțineți autostrada A13 alături de noi!”, cere fostul ministru al Transporturilor, în mandatul căruia s-a semnat contractul pentru Centura Bacăului.

Astfel de proiecte trebuie susținute de mediul de afaceri în primul rând, nu doar de diverse asociații «civice», ca la Iași, care se transformă apoi în partide.

La Bacău, sub administrația PSD, s-au concretizat câteva proiecte mari, aeroportul, centura, drumurile naționale, care ar trebui să constituie argumente serioase că noi vrem, știm și putem face lucruri, nu lansăm doar promisiuni electorale.

Legitimitatea implicării mediului de afaceri în susținerea unui proiect ca autostrada A13 este de necontestat și extrem de necesară. Îmi propun să organizez o manifestare tehnico-științifică, la care Search Corporation să prezinte proiectul și strategia pe care o are privind lucrările contractate. Sper să ne bucurăm de prezența/susținerea mediului de afaceri băcăuan și nu numai”, a spus Șova.