În paralel cu dezvoltarea capacității de producție, care va face ca până la finalul anului să se depășească pragul de 500 de angajați, fabrica de biscuiți Croco a lansat pe piață un nou produs.

De luna trecută, Croco – lider pe segmentele de sticksuri, crackers și brezel, oferă consumatorilor un nou produs: Crackers pizza 150g.

Noii biscuiți aperitiv cu aromă de pizza vin completeze o gamă și așa foarte bogată de produse crackers, cu susan, cu sare, cu șuncă, cu brânză, cu susan și mac.

Crackers pizza 150g este al doilea produs lansat de Croco în acest an, după ce în luna ianuarie au apărut pe piață grisinele cu susan și in, chimen și susan și cu rozmarin și oregano.

Numai în acest an, fabrica de biscuiți Croco investește peste 14 milioane de euro în creșterea capacității de producție destinate atât pieței interne, cât și internaționale.

Croco are în prezent un număr de 420 de angajați, dar până la finalul anului, se va depăși pragul de 500 de salariați, prin darea în folosință a noilor linii de producție.