Fabrica de biscuiți Croco continuă să-și diversifice producția, idee în care a lansat de curând două noi sortimente de biscuiți dulci, cu unt și cu miere. Biscuții dulci cu unt și cu miere se găsesc deja pe rafturile magazinelor partenere, alături de toată grama de produse Croco.

Tot în acest an, fabrica de biscuiți Croco mai lansase pe piață două produse: Crackers cu susan ambalat la pungă de 150 de grame (în luna iulie) și MiniSticks – 400 de grame (în luna iunie).

croco-newPe de altă parte, la jumătatea lunii trecute fabrica de biscuiți a omului de afaceri Damian Mereu a fost prezentă cu un stand la târgul SIAL (Salonul Internațional de Alimentație) din Paris, cel mai mare târg alimentar din lume. Prezența Croco la acest târg este cu atât mai remarcabilă cu cât din cei peste 50 de producători români care ar fi trebuit să ajungă la SIAL, doar circa 30 și-au mai prezentat produsele.

Fabrica Croco Onești este lider, în România, la produsele “Brezel”, “Crackers”, “Sticks” și “Petit Beurre”, având o capacitate de producție de 93 de tone de biscuiți / zi (24 de ore). Croco Onești produce 12 sortimente de sticksuri, 21 de crackers, 11 de brezel, 4 de mix brezel&crackers, 9 de biscuiți cu cremă și 6 de biscuiți Petit Beurre și are vânzări în peste 30 de țări din toate colțurile lumii.

Nu în ultimul rând, Croco Onești este printre cei mai importanți angajatori din Onești, având un număr de aproximativ 250 de angajați.