Fabrica de biscuiți Croco Onești tinde să devină unul dintre cei mai importanți jucători pe piața de profil, la nivel european. Unul dintre cele două mari proiecte de investiții care fuseseră anunțate pentru acest an a fost deja inițiat, scopul fiind extinderea prezenței Croco pe tot mai multe segmente și crearea de sub-categorii noi de produse. În paralel, numărul angajaților aproape s-a dublat, în numai două luni de la începerea anului.

Având o tradiție de aproape un sfert de secol, Croco este astăzi unul dintre brandurile puternice  în domeniu chiar la nivel european, biscuiții fabricați la Onești găsindu-se pe mai toate meridianele. Pentru a extinde capacitatea de producție și a putea răspunde cererii tot mai mari, dar și pentru a acapara noi piețe de desfacere, compania Croco a alocat numai în această perioadă 7,5 milioane de euro! Proiectul de investiții se derulează în perioada martie – octombrie 2017 și constă în amenajarea de spații și linii de producție noi.

Concomitent cu dezvoltarea noilor capacități de producție s-au făcut angajări masive de personal, astfel că numai în primele două luni ale acestui an fabrica de biscuiți Croco a ajuns la 400 de salariați, de la 250 câți avea la sfârșitul lui 2016. “Piața biscuiților evoluează continuu, iar noi dorim să venim în întâmpinarea consumatorilor cu produse noi. Noile tehnologii ne vor permite să fabricăm biscuiți cu care să acoperim mai toate segmentele de piață. Fiindcă, la fel ca în anii trecuți, și în 2017 ne-am propus să lansăm câteva sortimente noi”, ne-a declarat Claudia Dodiță, șefa biroului Resurse Umane din cadrul companiei Croco.

Compania Croco este lider, în România, la produsele Brezel, Crackers, Sticks și Petit Beurre și unul dintre jucătorii importanți din Europa pe piața producătorilor de biscuiți, având o cifră de afaceri de peste 30 de milioane de euro anual.

Altfel, miercuri, 8 martie, marea familie Croco va sărbători Ziua Internațională a Femeii în cadrul organizat, la hotelul Trotuș. De la ora 20.00, pe platoul din fața Casei de Cultură a Sindicatelor, va avea loc și un spectaculos foc de artificii la care sunt invitate să participe toate doamnele și domnișoarele din oraș.