De la banii primiți pe un porc s-a ajuns la crimă, în județul Bacău. Un bărbat de 33 de ani și-a înjunghiat mortal fratele, pentru că acesta ar fi întârziat să-i dea partea lui din vânzarea animalului, relatează stirileprotv.ro.

Principalul suspect a fost reținut de polițiști și este cercetat acum pentru omor. Cei doi bărbați frați provin dintr-o familie numeroasă din comună Dealu Morii şi munceau cu ziua.

În urmă cu câteva zile, victima, în vârstă de 36 de ani, vânduse un porc, cu 1.250 de lei, dar a întârziat să îi dea fratelui o parte din bani şi de aici ar fi izbucnit scandalul, spun rudele. După ce s-au luat la ceartă, suspectul a pus mâna pe cuţit, povestesc apropiații.

Reporter: „De la ce a plecat tot necazul ăsta?”
Unchiul celor doi fraţi: „De la o vânzare de purcică. Purcica a vândut-o Vasile, ăsta mortul, şi ăstălalt Gheorghiţă i-a cerut nişte bani. Şi s-a ajuns la crimă.”

Soția victimei susține că existau des probleme între cei doi, dar nu s-a gândit nimeni niciodată că s-ar putea ajunge atât de departe.

Soţia victimei: „Au mai fost certuri minore, iar cumnatul meu era şi bolnav de epilepsie şi îl apucau crize.”
Reporter: „De la ce se certau ei de fel?”
Soția victimei: „De la orice, că şi bea.”

Martor la întreaga scenă a fost un alt frate al celor doi, care nu a apucat însă să intervină.

Reporter: „Băieţii ăştia înţeleg că se mai certau dar v-aţi gândit vreodată că se poate ajunge la crimă?”
Frate: „Nu, nu ne-am gândit.”

Reporter: „Aţi încercat să îi liniştiţi?”
Tatăl celor doi fraţi: „Nu am putut, nu am putut, că şi eu sunt bolnav.”
Reporter:
 „V-a fost teamă că vă face şi dumneavoastră ceva?”
Tatăl celor doi frați: „A sărit şi la mine.”

Suspectul principal a ajuns în arest. Dacă va fi găsit vinovat, riscă până la 20 de ani de închisoare. (foto: captură video)