Un bărbat în vârstă de 47 de ani, din comuna Faraoani, a fost omorât cu mai multe lovituri de topor de către un consătean, în vârstă de 58 de ani, în noaptea de miercuri spre joi, 6 spre 7 iunie, în urma unui conflict care ar fi izbucnit la barul din localitate.

După un schimb mai dur de replici avut cu victima sa la barul din localitate, bărbatul acuzat de crimă a plecat spre casă împreună cu femeia cu care urma să se căsătorească, dar care avea, se pare, o relație pe ascuns și cu bărbatul de 48 de ani, relatează desteptarea.ro.

Peste scurt timp, după ce probabil a mai dat peste cap câteva pahare de băutură, bărbatul de 47 de ani i-a urmat pe cei doi și astfel s-a iscat un nou conflict, chiar pe proprietatea bărbatului acuzat de crimă. Furios peste măsură, acesta din urmă nu a mai stat prea mult pe gânduri, a luat un topor și l-a lovit pe bărbatul de 47 de ani de mai multe ori până l-a lăsat fără suflare, într-o baltă de sânge.

Conform sursei citate,  după ce a realizat că amantul viitoarei sale soții nu mai mișcă, acesta a scos cadravrul în stradă, pentru a lăsa să se înțeleagă faptul că acesta a fost victima unui accident, însă polițiștii criminaliști au intervenit imediat ce au fost alertați.

„Inculpatul a fost reținut pentru 24 de ore, pentru infracțiunea de omor. Urmează să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă”, a declarat Cristinel Ciocântă, procuror șef Secția Urmărire Penală, la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bacău, pentru desteptarea.ro.

Pe de altă parte, sunt surse care afirmă că bărbatul care este acum acuzat de crimă mai pleca din când în când la muncă în străinătate, iar în absența sa femeia cu care urma să se căsătorească petrecea mult timp cu celălalt sătean.