Chiar m-am săturat! Mereu ni se servește același rahat ieftin. Oricine vine la putere, găsește ghici ce? VID! Sau CO-VID, în cazul de față.

Nenea Orban, ți-o spun franc: în fața unei pandemii, fie ea reală sau închipuită (asta pentru că mai sunt teorii, ipoteze, realități, fiindcă cetățenilor nu le poate fi pus pumnul în gură așa de ușor cum vă închipuiți, că-s și ei oameni, judecă, au dovezi, vom mai vedea..), nici un sistem medical din lumea asta nu este pregătit! Să fie clar.

Punctul următor. Celebrul Grup de Comunicare Strategică “a livrat”, într-una din zilele trecute, 150 de “pozitivi” în județul Bacău, apoi am aflat de la reprezentantul Guvernului în teritoriu c-ar fi vreo 120 și-un pic, și tot a doua zi, același Grup de Comunicare Strategică ne informa că de fapt sunt 134 infectați (sau pe-acolo). Greșesc când spun că doar la circ se mai jonglează cu atâta talent?

Acum, pe bune! Cât mai puteți minți? Sunt cazuri care dau în clocot. “Decât” câteva.

Cât ar fi ea de reală pandemia asta (probabil că e, dar se și “bagă-n ele”), ar fi fost logic să lăsați deoparte politica, măcar în aceste momente. Așa, ca de bun simț, că TOT STAU FRAIERII ÎN CASĂ.

Dar voi (toate partidele la un loc, mai ales cele mari), ați ținut-o numai pe-a voastră! Credeți că lui nea Grigore, care n-are prea multă carte, dar moare ăl de lângă el, îl “f…” grija de jocurile voastre perfide?

V-ați bătut joc! Asta e. Tot noi, fraierii, vom scoate castanele din foc. Și o știți bine.

Discursurile voastre, P…SD, NL, MP s.a.m.d, ori USR, provoacă scârbă.

După ce vom fi scăpat de pandemie, ne veți cere iarăși votul. Și, prin amenințări, îi veți constrânge pe mulți să vă aleagă. POLITICA PUMNULUI ÎN GURĂ. Marș d-aici!

Premierul Orban vorbește despre programe de relansare economică, “Români pentru români”, fast, spectacol, mirobolant… “Urmărim un program de investiții pentru a genera…” CE?

M-am săturat!!! În 30 de ani, s-a distrus tot în țara asta.

Și știți ce? Nici măcar cerealele nu ni le putem păstra, că nu suntem de capul nostru!

Jalnic!

PS: Mâine s-ar putea să fie închis și UNU pe Trotuș. Dar măcar se respectă logica: FRAIERII PLĂTESC!