„One Night in Buciaş” este numele celui mai mare eveniment muzical din zona Oneștiului din această vară, ce se va desfășura pe 20 august, pe platoul de la Scutaru, într-un decor de vis.

Emil Lassaria, DJ George A ori Mircea Zara, nume arhicunoscute în industria muzicală autohtonă, sunt doar câțiva dintre artiștii care vor urca pe scena „One night in Buciaş”.

Startul petrecerii se va da la ora 20.00 și se va sta până a doua zi de dimineață!

Show-ul se anunță incendiar, iar locurile sunt limitate, de aceea cei care doresc să fie parte a poveștii de debut „One night in Buciaş” trebuie să se grăbească să-și procure biletele. Prețul unui tichet este de 50 de lei și poate fi achiziționat de pe site-ul www.dgamusic.ro, sau de la intrare (doar dacă mai rămân disponibile).

Patru dintre cititorii fideli ai publicației UNU pe Trotuș vor avea ocazia să participe GRATIS la festival, cu condiția să participe la un CONCURS simplu.

Două invitații duble își așteaptă câștigătorii!

REGULĂ CONCURS:

Spune-ne într-un comment la ORICARE DINTRE POSTĂRILE care promovează festivalul „One night in Buciaş”, de pe pagina UNUpeTrotus , cu cine vrei să vii la show, dă un like acestei postări ca să ne convingi şi dă un share pentru noroc. Doar trecând prin aceşti trei paşi vei fi înscris în concurs.

Câștigătorii invitației duble vor fi desemnați prin tragere la sorți și vor fi contactați de reporterii UNU PE TROTUȘ pe Facebook, în privat, pentru a stabili data și ora la care le vor fi înmânate invitațiile.

ATENȚIE! CONCURSUL SE ÎNCHEIE JOI, 18 AUGUST, LA ORA 18.00.