Zara, Bershka, Pull&Bear, Stradivarius, Jack&Jones, Vero Moda, Only ori Cătălin Botezatu sunt doar câteva dintre brandurile care se găsesc, la prețuri mai mult decât accesibile, în magazinul de tip outlet “HRM since 2016”, de pe Bulevardul Oituz din Onești.

De la bun început, trebuie precizat că “outlet” nu înseamnă nici “second hand”, nici că produsele comercializate ar fi cu defecte sau contrafăcute, cum s-a vehiculat într-un timp. Nu!

Potrivit definiției, termenul “outlet” desemnează acele magazine în care se vând soldurile rămase pe stoc la producători înainte de lansarea noilor colecții.

Era nevoie de un astfel de magazin în Onești, oraș foarte puțin ofertant în privința articolelor de îmbrăcăminte de firmă.

În Onești, cam toate magazinele care comercializează articole de îmbrăcăminte noi oferă spre vânzare produse “no-name”, majoritatea din China și din Turcia, care pe deasupra sunt și foarte scumpe, astfel că pentru un banal tricou de “firmă” ne-am obișnuit cu toții să dăm o fugă la Bacău, la Arena Mall.

Magazinul outlet “HRM since 2016” de pe Bulevardul Oituz nr. 25 (lângă farmacia Sensiblu) a fost deschis de curând, dar semnalele sunt pozitive.

Găsești acolo rochii și pantaloni casual de damă Zara și Bershka, fuste, jachete, cardigane, cămăși, bluze dar și accesorii (eșarfe, brățări, inele, cercei, șepci) la prețuri imbatabile.

Pentru bărbați, o pereche de blugi Zara model skinny se vinde cu doar 50 de lei și sunt T-shirt-uri Bershka și la 20 de lei bucata. Produse nou-nouțe, cu etichetă, care sunt comercializate sub prețul pieței, reducerile ajungând chiar și până la 90% din prețul inițial.

Pentru persoanele pretențioase care nu au neapărat o limită la cumpărături, “HRM since 2016” oferă mai multe modele de cămăși bărbătești de excepție, marca “Cătălin Botezatu”, sau rochii de damă ale unor firme de renume cunoscute precum BBY, Foggi și Mexton.