În zilele noastre, toate persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă urmăresc să ajungă într-o companie serioasă, unde să aibă cât mai multe beneficii, iar munca să le fie răsplătită corespunzător.

Înființată în 1997, compania Agricultorul din Onești este astăzi unul dintre cei mai importanți traderi de cereale și îngrășăminte chimice din zona Moldovei, poziție pe care și-a câștigat-o tocmai datorită seriozității și profesionalismului de care a dat dovadă atât în relațiile cu partenerii de business, cât și în cele cu proprii angajați.

La Agricultorul Group, indiferent pe ce post intri, oportunitățile de dezvoltare și promovare sunt deschise.

“Agricultorul este o companie serioasă care livrează ce promite, nu am avut niciodată surprize neplăcute”, spune unul dintre cei mai vechi salariați ai companiei.

După ce a achiziționat mai multe active în cadrul strategiei de dezvoltare pe care o urmează cu succes, compania oneșteană are nevoie de o suplimentare de personal.

Agricultorul face astăzi angajări pe următoarele poziții:

– inginer automatist, cu experiență minim 3 ani;

– combinier, cu experiență minim 1 an;

– șofer camion, cu experiență minim 3 ani;

– laborantă;

– vânzătoare pentru magazin în Onești;

– vânzătoare pentru magazin în Slănic Moldova;

– femeie de serviciu,

– brutari, patiseri, cofetari.

“Aici am găsit oameni OK, îmi place că ai în spate un grup care te susține cu totul, ai unde să apelezi, ceea ce îți dă o siguranță. Când am venit la Agricultorul m-a tentat ideea de a lucra într-o companie mare. Iar acum, cunoscând oamenii, nu regret nimic”, a precizat unul dintre cei mai tineri membri ai echipei Agricultorul.

Cei interesați pot depune CV-urile la adresa: office@agricultorul.com, specificând poziția/pozițiile pentru care aplică sau se pot prezenta personal la sediul societății de pe strada Calea Bacăului nr. 1 Onești (ieșirea din oraș spre Bacău).

“Lucrăm permanent la dezvoltarea acelei echipe de profesioniști care ne-a poziționat și ne menține în topul companiilor românești și a celor din domeniul agriculturii”, a precizat Cristi Lazăr, director general.