Compania Da Bacco, deținută de omul de afaceri Mihai Fudulache, a participat cu un stand generos și o echipă numeroasă la “Enovitis in campo”, un târg de prestigiu din Italia dedicat tehnologiilor viticole, la care sunt prezenți, an de an, sute de expozanți și mii de vizitatori.

“Printre 𝙤𝙗𝙞𝙚𝙘𝙩𝙞𝙫𝙚𝙡𝙚 𝙘𝙤𝙢𝙥𝙖𝙣𝙞𝙚𝙞 𝘿𝙖 𝘽𝙖𝙘𝙘𝙤 se numără și 𝘀𝗽𝗲𝗰𝗶𝗮𝗹𝗶𝘇𝗮𝗿𝗲𝗮 𝗰𝗼𝗹𝗲𝗰𝘁𝗶𝘃𝘂𝗹𝘂𝗶, astfel încât să putem fi din ce în ce 𝗺𝗮𝗶 𝗯𝘂𝗻𝗶 și mai pregătiți.

O acțiune întreprinsă pentru atingerea acestui obiectiv a constat în 𝙥𝙖𝙧𝙩𝙞𝙘𝙞𝙥𝙖𝙧𝙚𝙖 𝙪𝙣𝙚𝙞 𝙚𝙘𝙝𝙞𝙥𝙚 𝙣𝙪𝙢𝙚𝙧𝙤𝙖𝙨𝙚 la singurul târg din Italia dedicat în întregime tehnologiilor viticole: 𝙀𝙉𝙊𝙑𝙄𝙏𝙄𝙎 𝙄𝙉 𝘾𝘼𝙈𝙋𝙊

În cadrul acestuia au loc demonstrații direct în podgorie, astfel încât vizitatorii pot măsura cu exactitate eficacitatea și aplicabilitatea reală a utilajelor prezentate.

Târgul reușește să adune în fiecare an 𝘀𝘂𝘁𝗲 𝗱𝗲 𝗲𝘅𝗽𝗼𝘇𝗮𝗻𝘁𝗶 și 𝗺𝗶𝗶 𝗱𝗲 𝘃𝗶𝘇𝗶𝘁𝗮𝘁𝗼𝗿𝗶 ce au un 𝘀𝗰𝗼𝗽 𝗰𝗼𝗺𝘂𝗻: 𝗺𝗮𝘅𝗶𝗺𝗶𝘇𝗮𝗿𝗲𝗮 𝗽𝗿𝗼𝗱𝘂𝗰𝘁𝗶𝗲𝗶 și 𝗺𝗶𝗻𝗶𝗺𝗶𝘇𝗮𝗿𝗲𝗮 𝗰𝗼𝘀𝘁𝘂𝗿𝗶𝗹𝗼𝗿 cu întreținerea plantațiilor viticole.

Realitatea zilelor de astăzi ne dă de înțeles că pentru a fi eficienți, 𝘃𝙞𝙩𝙞𝙘𝙪𝙡𝙩𝙤𝙧𝙞𝙞 𝙖𝙪 𝙣𝙚𝙫𝙤𝙞𝙚 𝙙𝙚 𝙤 𝙨𝙘𝙝𝙞𝙢𝙗𝙖𝙧𝙚: substituirea forței de muncă și folosirea utilajelor agricole.

Prin participarea la 𝙀𝙉𝙊𝙑𝙄𝙏𝙄𝙎 𝙄𝙉 𝘾𝘼𝙈𝙋𝙊, reușim să fim la curent cu cele mai noi 𝙩𝙚𝙝𝙣𝙤𝙡𝙤𝙜𝙞𝙞 𝙙𝙞𝙣 𝙙𝙤𝙢𝙚𝙣𝙞𝙪 și să vă putem furniza soluții corecte pentru îmbunătățirea și ușurarea muncii depuse”, au precizat reprezentanții Da Bacco.