Retailerul de bricolaj Dedeman, liderul pieței locale de profil, va inaugura, mâine (n.r. – vineri, 7 septembrie), magazinul din cartierul bucureștean Pantelimon. 216 angajați vor lucra în magazinul Dedeman din Pantelimon.

Magazinul din Pantelimon este al șaselea din București al rețelei fondate de oamenii de afaceri băcăuani Dragoș și Adrian Pavăl și al 49-lea din țară.

Amenajarea magazinului Dedeman din Pantelimon a necesitat din partea fraților Pavăl o investiție de 15 milioane de euro.

Noul magazin Dedeman are o suprafață de peste 14.500 de metri pătrați și dispune de o parcare de peste 500 de locuri.

Deschiderea magazinului din Pantelimon este încă un pas în strategia noastră de a acoperi cât mai eficient Capitala prin magazine apropiate de clienţi şi accesibile din orice parte a oraşului dar şi din împrejurimile acestuia. Avem încrederea că proximitatea faţă de client şi timpul scăzut de răspuns la cerinţele acestuia ne pot menţine competitivi într-o piaţă marcată de schimbări şi provocări, a spus preşedintele companiei Dedeman, Dragoş Pavăl, citat de news.ro.

Dedeman are în plan și relocarea magazinului de la Onești, de pe Calea Slănicului pe strada Redului, însă startul lucrărilor la noua locație se amână.