Antreprenorii băcăuani Dragoș și Adrian Pavăl, proprietarii Dedeman, au achiziționat de la asociații Forte Partners clădirea a treia (foto mic) a complexului de birouri The Bridge din București, proces ce definitivează tranzacția de circa 200 milioane de euro, începută în 2018 și a cărei valoare nu a fost egalată până acum, notează profit.ro.

Primele două imobile din complexul The Bridge au fost cumpărate de Dedeman cu circa 150 milioane de euro, iar ultima clădire cu 53 de milioane de euro, potrivit informațiilor sursei citate.

Contractul dintre Dedeman și Forte Partners a rămas cel mai mare semnat până acum pe piața imobiliară românească, din toată istoria acesteia. De altfel, Dedeman a ținut capul de afiș și în 2019, când a fost implicat în cea mai mare tranzacție imobiliară a anului, prin achiziția complexului de birouri The Office din Cluj-Napoca de la NEPI Rockcastle și Ovidiu Șandor pentru 129 milioane de euro.

Dedeman este cel mai mare retailer local de bricolaj și cel mai mare business dezvoltat de antreprenori români. În 2019 a atins o cifră de afaceri de 8,2 miliarde lei și un profit net de 1,2 miliarde de lei, crescând și numărul total de angajați la peste 11.000 de persoane. (foto mic: profit.ro)