O bătrână de 90 de ani a trecut prin clipe de coșmar chiar în prima zi de Paște, după ce s-a trezit peste ea în casă cu doi indivizi, veniți la furat. Surprinși de femeie, tâlharii s-au năpustit asupra ei luând-o la bătaie, după care au plecat cu suma de 700 de lei.

„Polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Răcăciuni au depistat două persoane bănuite de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată.

Polițiștii au depistat și reţinut doi tineri, unul de 17 ani şi altul de 20 de ani, bănuiţi de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată.

Din cercetările efectuate a reieșit că, la data de 24 aprilie a.c., cei doi tineri din comuna Valea Seacă ar fi pătruns fără drept în locuința unei bătrâne de 90 de ani și, prin violență, ar fi deposedat-o de suma de 700 de lei.

Bănuiţii au fost conduşi la sediul poliției, unde în baza probatoriului administrat, au fost reținuţi de polițiști pentru 24 de ore, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Bacău”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, subcomisar Cătălina Păduraru. (foto: imagine ilustrativă)