(P)

Doar trei candidați din județul Bacău au reușit să obțină media maximă la examenul de Bacalaureat – sesiunea iunie 2020 – este vorba despre două absolvente din municipiul Bacău și una din Onești, de la Colegiul Național “Dimitrie Cantemir”.

Mădălina Elena Dima se numește absolventa care a obținut singura medie de 10 la Bacalaureat, sesiunea iunie 2020, în municipiul Onești. Odată încheiat examenul de Bacalaureat, Mădălina dorește să-și continue studiile în cadrul Politehnicii București, la Facultatea de Automatică și Calculatoare, după cum le-a mărturisit colegilor de la Deșteptarea.

Am fost elevă la Colegiul Național «Dimitrie Cantemir» încă din clasa a V-a și am avut parte de colegi și profesori excepționali care pur și simplu au făcut ca toți anii aceștia să fie minunați. Au fost și greutăți, dar totul a trecut mult mai ușor cu ajutorul lor și au făcut ca în această călătorie să mă ajute să devin eu, până la urma urmei. Examenele au fost de dificultate medie, poate la Matematică a fost puțin mai dificil, dar a fost în regulă. Eu am avut o pregătire continuă pentru acest examen, emoțiile fiind singurele care mi-au creat ceva probleme. Acum totul e bine și sper să reușesc să intru la Politehnică, la Facultatea de Automatică și Calculatoare din București”, a spus Mădălina, pentru sursa citată. (foto mare: imagine ilustrativă; sursa foto mic: desteptarea.ro)