La volanul mașinii care a rupt un stâlp de susținere a rețelei electrice, în localitatea Negoiești, comuna Ștefan cel Mare, după care s-a oprit pe calea ferată, unde a luat foc, se afla o femeie în vârstă de 37 de ani, din comuna Căiuți.

Potrivit unui comunicat al IPJ Bacău, femeia a pierdut direcția mașinii din cauza oboselii, aceasta ațipind la volan pentru câteva fracțiuni de secundă.

La data de 03 octombrie a.c., în jurul orei 07.30, poliţiştii oneşteni au efectuat cercetări pentru a stabili împrejurările producerii unui eveniment rutier în urma căruia o persoană a necesitat îngrijiri medicale.

Din primele verificări s-a stabilit că o femeie de 37 ani, din comuna Căiuţi, în timp ce conducea un autoturism pe DN 11A, pe raza comunei Ştefan cel Mare, cu direcţia Adjud-Oneşti, pe fondul oboselii la volan, a părăsit partea carosabilă spre dreapta, a intrat în coliziune cu un stâlp de susţinere a reţelei electrice de cale ferată pe care l-a rupt, autoturismul rămânând pe linia ferată Oneşti-Adjud.

În urma evenimentului, a rezultat vătămarea corporală a conducătoarei auto, care a fost transportată la Spitalul Municipal Oneşti pentru îngrijiri.

Ulterior producerii impactului, autoturismul condus de femeia de 37 ani a luat foc, traficul rutier fiind blocat pe ambele sensuri în vederea stingerii incendiului.

Femeia de 37 ani a fost testată cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Poliţiştii au întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi distrugere”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Bacău.