Chimcomplex SA Borzești, cel mai mare angajator din Onești, a anunțat, astăzi, noul Consiliu de Administrație al companiei, aprobat în ședința AGOA din data de 31 iulie 2023. În continuare, președinte al CA al Chimcomplex este Ștefan Vuza, cel care deține controlul asupra celui mai mare combinat de produse chimice din România, cu două platforme: Borzești (la Onești) și Oltchim (Râm. Vâlcea).

Componența Consiliului de Administrația al Chimcomplex aprobată în ultima zi a lunii iulie este următoarea: Ștefan Vuza – Președinte CA, Liviu Cojoc, Madeline Alexander, Gabriel Tischer, Veronica Preoteasa și Witold Urbanowski – membri.

„Suntem încântați să anunțăm noul Consiliu de Administrație Chimcomplex S.A. Borzeşti: Ștefan Vuza – Președinte CA, Liviu Cojoc, Madeline Alexander, Gabriel Tischer, Veronica Preoteasa și Witold Urbanowski – membri.

Și, cu bucurie, îl primim în echipă pe Florin Luca, Chief Executive Officer GAC Innovation Germany & East Europe. Cu o vastă experiență internațională și abilități deosebite, Florin a fost ales pentru a contribui la consolidarea și dezvoltarea companiei noastre.

Administratorii Chimcomplex S.A. Borzeşti sunt specialiști care se angajează să ia decizii rapide și strategice, menite să păstreze compania pe poziția sa de lider național al industriei chimice și furnizor de încredere pentru clienții noștri.

Le urăm tuturor succes în misiunea lor și suntem încrezători că, împreună, vom continua să prosperăm și să dezvoltăm această companie, alături de cei dedicați în mod incontestabil viziunii noastre”, au transmis reprezentanţii companiei. (foto mare: imagine ilustrativă)