Ștefan Vuza preia conducerea Chimcomplex, a anunțat compania la Bursa de la București. Mandatul lui Victor Avram în funcția de director general încetează astăzi, 10 noiembrie.

“Vremurile pe care le trăim nu ne mai oferă luxul timpului pentru acomodare, pentru a înțelege business-ul atât de specific al industriei chimice, de aceea preluarea funcției de CEO de către mine înseamnă și să putem determina creșterea noii companii și continuarea investițiilor fără sincope”, a declarat Ștefan Vuza, potrivit economica.net.

În acest context, Veronica Preoteasa, administrator Chimcomplex, va prelua funcția interimară de Chief Commercial Officer (CCO), secondată de Dan Moldovan ca Deputy Chief Commercial Officer (DCCO). Veronica Preoteasa are o experiență de peste 37 de ani în industria chimică, din care 19 ani în poziții de management, 10 ani de consultanță în domeniul poliuretanilor și antreprenoriat în comerțul și distribuția de produse chimice.

Chimcomplex este principalul producător și furnizor de substanțe chimice vitale din regiune, specializat în polioli, clorosodice și Oxo-Alcooli. Este o companie strategică pentru economia românească, cel mai mare combinat de produse chimice, cu două platforme industriale la Onești și Râmnicu Vâlcea. (foto: arhivă)