Chimcomplex SA Borzești, societate deținută de omul de afaceri Ștefan Vuza, a întocmit Caietul de sarcini privind vânzarea unor mijloace fixe, și anume 300 de vagoane tip cisternă și 2 locomotive.

Potrivit Caietului de sarcini care se găsește pe site-ul oficial al companiei oneștene – www.chimcomplex.ro – prețul de pornire pentru vânzarea celor 300 de vagoane și 2 locomotive este de echivalentul în lei al sumei de 4.205.920 de euro.

Astăzi, 15 noiembrie 2017, ora 12.00, este ultima zi până când s-au putut depune ofertele în scris la registratura societății oneștene sau pe e-mail, perioada de valabilitate a ofertelor fiind de 90 de zile de la data depunerii acestora.

www.desteptarea.ro susține că banii pe care îi va încasa Chimcomplex în schimbul celor 300 de vagoane și 2 locomotive ar urma să fie folosiți la plata pachetelor de active ale Oltchim Rm. Vâlcea, pe care societatea oneșteană le-a achiziționat de curând.

Tot desteptarea.ro mai notează că vagoanele și locomotivele scoase la vânzare de Chimcomplex nu erau folosite mereu, în condițiile în care combinatul deține un total de 400 de vagoane și 5 locomotive, dintre care utilizează efectiv doar 60%.