Direcția de Sănătate Publică (DSP) Bacău informează că, în perioada 31 mai – 1 iunie, la Centrul de Afaceri și Expoziții din municipiul Bacău (la intrarea în oraș dinspre Onești), programul de vaccinare va fi non-stop.

În plus, „anul acesta, Ziua Internațională a Copilului – 1 iunie, va fi marcată printr-o campanie de vaccinare împotriva COVID-19, cu sloganul „Be smart! Alege să te vaccinezi!”, ce se va desfășura la “Arena Mall” din municipiul Bacău, între orele 10.00-20.00, campanie destinată exclusive tinerilor cu vârste cuprinse între 16 și 18 ani, care se pot vaccina cu vaccinul Pfizer/BioNTech. Adolescenții se vor prezenta cu actul de identitate și vor fi însoțiți de părintele/tutorele legal.

Astfel, prin acest gest, adolescenții își vor manifesta responsabilitatea vis-a-vis de sănătatea lor și a semenilor”, se mai arată în comunicatul de presă al DSP Bacău.

Persoanele care doresc, se pot vaccina cu vaccin Pfizer/BioNTech în baza prezentării directe cu documentele de identitate, la următoarele centre de vaccinare:

  1. Centrul de Afaceri și Expoziții – mun. Bacău,
  2. Complexul de Servicii Sociale din Moinești,
  3. Muzeul de Istorie Onești,
  4. Baza Sportivă – Onești
  5. Sala de Sport – Liceul Tehnologic A. Vlahuță – Podu Turcului,
  6. Cămin Cultural – Dărmănești,
  7. Casa de Cultură „Elisabeta Bostan” Buhuși,
  8. Colegiul Tehnic Letea – mun. Bacău,
  9. Centrul de Vaccinare nr. 5 – Comănești.