În prima zi a săptămânii viitoare, va avea loc la Onești o nouă ediție a Galei Învățământului și Sportului Oneștean, ocazie cu care municipalitatea locală vă răsplăti cu bani și diplome cele mai bune rezultate obținute în acest an de elevii de la școlile oneștene și de sportivii ce concurează pentru cluburile sportive CSM Onești și CSȘ Onești.

Gala dedicată sportivilor și elevilor care au reprezentat Oneștiul la fazele finale ale olimpiadelor școlare, ale campionatelor naționale, precum și la competițiile internaționale va avea loc în sala Cinema Capitol, după cum a anunțat primarul Laurențiu Neghină. Valoarea totală a premiilor ce vor fi acordate în cadrul galei este de aproape 50.000 de euro.

„Luni, 19 decembrie 2022, ora 10:00, va avea loc în sala Cinema Capitol Onesti GALA OLIMPICILOR SI SPORTULUI ONEȘTEAN.

În cadrul evenimentului vor fi premiați: elevii, cadrele didactice, sportivii și antrenorii acestora, toți cei care prin muncă susținută au obținut rezultate deosebite sportive și la învățătură.

Încă din primul an al primului mandat de primar (2012), când am inițiat și organizat prima ediție a Galei Învățământului oneștean, am susținut și încurajat atât practicarea sportului, cât și recunoașterea performanței în educație.

Valoarea premiilor care se vor acorda în cadrul galei se ridică la 237.050 de lei.

Felicitări premianților și celor care ii îndrumă!”, a precizat primarul Neghină.  (foto: arhivă)