La data de 01 octombrie a.c, poliţiştii Postului de Poliţie Sascut au fost sesizaţi de către un localnic de 61 de ani, despre faptul că un consătean, un bărbat de 58 de ani, i-a incendiat gardul împrejmuitor al locuinţei.

În urma cercetărilor efectuate la faţa locului, poliţiştii au stabilit că la data de 19 septembrie a.c., pe fondul unui conflict mai vechi, bărbatul de 58 de ani, aflându-se sub influenţa alcoolului, a incendiat cu o soluţie inflamabilă gardul locuinţei părţii vătămate.

Incendiul provocat a distrus o parte din gardul împrejmuitor, butuci de viţă de vie, precum şi mai mulţi arbori dintr-o lizieră de salcâmi, punând în pericol locuinţa părţii vătămate dar şi a altor vecini.

Astfel, la data de 01 octombrie a.c., poliţiştii au întocmit dosar penal iar bărbatul în cauză a fost reţinut pentru o perioadă de 24 de ore, pentru săvârşirea infracţiunii de distrugere, urmând să fie prezentat instanţei de judecată cu propunerea de arestare preventivă. (sursa: IPJ Bacău; foto: imagine ilustrativă)