Ieri a fost ultima zi în care poliţele RCA de la City Insurance au mai fost valabile. De la miezul nopţii, sancţiunile sunt usturătoare pentru cei care nu şi-au încheiat noi asigurări. Peste jumătate de milion de mașini au acum asigurări la City, iar dintre acestea 100.000 sunt ale unor instituții publice, notează observatornews.ro.

Șoferii asigurați la City Insurance care nu și-au reînnoit asigurarea şi sunt prinşi în trafic de poliţiştii de la Rutieră vor plăti amenzi usturătoare.

Amenzile sunt cuprinse între 1.000 de lei și 2.000 de lei. În plus, poate fi reținut certificatul de înmatriculare dar și numerele de înmatriculare ale mașinilor. 

„De mâine (n.r. – joi, 12 mai 2022), cine este implicat într-un accident și este vinovat de accident, și are polița la City, este bun de plată. Nu îl despăgubește societatea pentru absolut nicio daună”, a declarat un broker de asigurări.

Dacă deţineţi o poliţă de la City Insurance care ar fi trebuit să fie valabilă până în luna septembrie, de exemplu, pentru lunile rămase puteţi solicita rambursarea banilor. Toate informaţiile le găsiţi pe site-ul Fondului de Garantare. (foto: arhivă)

PE ACEEAȘI TEMĂ CITEȘTE ȘI: JUMĂTATE DE MILION DE ȘOFERI VOR INTRA ÎN ILEGALITATE, DACĂ NU IAU CHIAR ACUM MĂSURI! SANCȚIUNILE SUNT ASPRE!  PAȘII CARE TREBUIE FĂCUȚI OBLIGATORIU