Dedeman Bacău, cea mai mare companie antreprenorială din România, cu peste 10.000 de angajați, a transmis că va mări salariile brute ale angajaților astfel încât veniturile acestora să nu aibă de suferit în vreun fel după transferul contribuțiilor de la angajator la angajat, informează zf.ro.

Potrivit sursei citate, dintre cei mai mari 10 angajatori din economia românească, până acum au anunțat că vor majora salariile brute ale angajaților cu 20% în 2018 doar Dedeman Bacău, Kaufland și Complexul Energetic Oltenia.

Lider de piață în domeniul retailului de materiale de construcții și amenajări interioare, compania de bricolaj Dedeman Bacău, deținută de frații Dragoș și Adrian Pavăl, operează în prezent 48 de magazine la nivelul întregii țări.

În județul Bacău, Dedeman deține patru magazine: două în municipiul Bacău, unul la Comănești și unul la Onești. Acesta din urmă va fi relocat anul viitor, de pe strada Calea Slănicului pe Strada Redului, unde va ocupa un spațiu mult mai generos, de 30.000 de mp.