Perioada sărbătorilor de iarnă este una dintre cele mai frumoase, mai ales când este petrecută alături de cei dragi, în familie. Chef Carmen îi invită pe toți oneștenii interesați la o Clasă de Gătit memorabilă, “unde vom pregăti împreună preparate pentru masa de Crăciun. Copiii vor pregăti dulciuri pentru Moș Crăciun, iar mămicile bucate alese și gustoase, cu multă iubire.”

Evenimentul va avea loc duminică, 15 decembrie, de la ora 12.00, în cadrul Victoria Shopping Center, când participanții vor face cunoștință cu un aparat cât 10.

Thermomix este un produs fără rival, care cumulează funcțiile a peste 10 aparate de bucătărie: mixer, fierbător de apă, mașină de tocat, moară, steamer, malaxor, cântar, timer, sterilizator, mașină de gătit, cuptor cu microunde, shaker, zdrobitor de gheață, blender, râșniță, preparator pentru hrana proaspătă a bebelușului la 37 de grade Celsius, etc.

Demonstrația culinară de duminică, 15 decembrie, de la Victoria Shopping Center se adresează în primul rând persoanelor care vor să se hrănească sănătos, care nu au timp să gătească, care nu știu să gătească și persoanelor care iubesc să gătească sau o fac profesional.

Mai multe detalii despre eveniment aflați la nr. de telefon 0723.37.53.71.