Polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Buhoci desfășoară cercetări față de un tânăr de 20 de ani și o femeie de 46 de ani, din comuna Tamaș, bănuiți de lovire sau alte violențe, violare de domiciliu și distrugere. Aceștia au fost reținuți și introduși în Arestul I.P.J Bacău.

La data de 06 august a.c, polițiștii Secţiei 8 Poliţie Rurală Buhoci au fost sesizați cu privire la faptul că, un bărbat de 66 de ani, din comuna Tamaș ar fi fost lovit de două persoane.

În urma activităţilor de cercetare penală desfăşurate de polițiști s-a stabilit faptul că, un tânăr de 20 de ani și o femeie de 46 de ani, ambii din localitate ar fi pătruns în locuința bărbatului, l-ar fi agresat și ar fi distrus geamul ușii de acces. Acesta a necesitat îngrijiri medicale de specialitate.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, violare de domiciliu și distrugere.

Cei în cauză au fost reținuți de polițiști și introduși în Arestul I.P.J.Bacău. (sursa: IPJ Bacău; foto: imagine ilustrativă)