Actorul oneștean Doru Cătănescu, care a jucat în mai multe filme și pe care îl vedeți adesea la TV, în tot felul de spoturi publicitare, vine în orașul natal, împreună cu colegii săi din trupa “Improvizatorii”, cu un spectacol de improvizație cu Skepsis.

Spectacolele de improvizație prespune ca actorii să intre în scenă fără nicio replică pregătită în avans, totul fiind produs pe loc, urmare a sugestiilor venite din public.

Actorii profesioniști ai trupei din care face parte oneșteanul Doru Cătănescu vor improviza 100%! Nu va fi nimic regizat, nimic pregătit dinainte, totul va fi live, la vedere, cu cărțile pe față, cum s-ar spune.

Spectacolul de improvizație va avea loc sâmbătă, 8 decembrie, începând cu ora 20.00, la Complex Seasons din Onești. Vor urca pe scenă actorii Cosmin Bighei, Teo Ghiță (ambii cunoscuți publicului și de la emisiunea IUmor), Valentin Paraschivu, Alexandra Radu și, nu în ultimul rând, Doru Cătănescu (foto – primul din dreapta).

“Provocați-ne să vă provocăm la râs!” este îndemnul pe care îl transmit cei patru publicului oneștean, pe care îl așteaptă la o partidă de râs pe cinste.

Doru Cătănescu are 42 de ani, este actor profesionist din anul 2000, fiind absolvent al Universității de Artă Teatrală din Tg. Mureș.

Intrarea la spectacolul “Improvizatorii” de sâmbătă, de la Complex Seasons, costă 30 de lei de persoană.

CONCURS – 2 INVITAȚII PENTRU CÂTE DOUĂ PERSOANE

VREI SĂ TE DISTREZI ȘI TU, SÂMBĂTĂ, 8 DECEMBRIE, ALĂTURI DE “IMPROVIZATORII”?  LASĂ UN COMENTARIU LA ACEST TEXT, DOAR PE SITE-UL www.unupetrotus.ro ORI PE PAGINA DE FACEBOOK A ZIARULUI, ÎN CARE SĂ SCRII “VREAU SĂ MĂ DISTREZ ȘI VINERI, 7 DECEMBRIE, LA ORA 18.00, PRIN TRAGERE LA SORȚI, ÎI VOM DESEMNA PE CEI DOI CÂȘTIGĂTORI, CARE VOR PUTEA LUA CU EI PE ÎNCĂ CINEVA.