Caravana ONCOPREV de depistare, diagnostic și tratament precoce a cancerului de col uterin va ajunge și la Bacău. Caravana mobilă urmează să sosească la Bacău pe data de 29 septembrie, însă ca urmare a numărului mare de cereri s-a decis extinderea vizitei și pe data de 4 octombrie.

Așadar, băcăuancele care doresc să se testeze GRATUIT în vederea depistării precoce a cancerului de col uterin prin programul ONCOPREV o pot face în zilele de miercuri, 29 septembrie, și luni, 4 octombrie.

Caravana se va instala în fața Prefecturii Bacău.

“Pentru un rezultat cât mai aproape de adevăr, cu 48 de ore înainte de recoltarea probei, specialiștii au un set de recomandări:

https://www.iroiasi.ro/…/proie…/iro-proiect-oncoprev.pdf

Informații suplimentare privind testarea gratuită se obțin la numărul de telefon: 0372-777-859 sau e-mail: contact@dasbacau.ro.

Pot participa doamne cu sau fără asigurare medicală, cu vârsta între 25-64 ani, trebuie doar buletinul sau copie de buletin și să nu aibă diagnostic confirmat de cancer de col uterin. Înscrieri se pot face și în ziua sosirii caravanei”, informează Prefectura Bacău. (foto: imagine ilustrativă)