În timp ce la Slănic Moldova au fost parcurse aproape toate etapele necesare organizării referendumului de demitere a primarului liberal Gheorghe Baciu, colegii acestuia de partid au anunțat că vor iniția și ei un astfel de demers, pentru îndepărtarea din funcție a lui Cosmin Necula, primarul PSD al Bacăului.

Deputatul Ionel Palăr, președintele organizației județene a PNL Bacău, a anunțat, într-o conferință de presă susținută ieri, că imediat după sărbătorile Pascale ale creștinilor ortodocși, va începe campania de strângere de semnături pentru declanșarea referendumului de demitere a primarului municipiului Bacău, Cosmin Necula.

„Prestația sa ca administrator al municipiului Bacău ne-a determinat să declanșăm procedura de demitere. Au trecut doi ani în care n-a făcut nimic. Nu a fost în stare nici să văruiască ce au construit administrațiile liberale”, a spus Palăr, potrivit catalinbejan.ro.

În ultima perioadă, locuitorii municipiului Bacău au încercat pe propria piele experiențele nefericite cauzate de lipsa apei curente prin care treceau oneștenii până anul trecut, iar liberalii consideră că primarul Necula este de vină pentru avariile repetate la rețeaua de apă.

Lucian Bogdănel, inspector de specialitate la cabinetul primarului Cătălin Necula, a avut o replică pe facebook vizavi de inițiativa anunțată de Ionel Palăr: “(…) Pentru că primarul nu a rezolvat într-un an şi 10 luni ceea ce Ionel (n.r. – Palăr) şi ai săi nu au rezolvat în 12 ani de stăpânire a Bacăului, fără ca cineva să fie interesat de asta: problema alimentării cu apă (mai ales în condițiile avariilor repetate la aducțiunea cu apă finalizată acum 7 ani, când tot ai lui Ionel dădeau cu jula prin Bacău – ştie el cine-s oamenii răi, dacă se uită la TV sau pe net).

Sursa foto: zdbc.ro