Cântăreața Alexandra Ungureanu este imaginea campaniei de primăvară de la Diva, Sărbătorim femeile în fiecare zi. Ea va fi vocea și imaginea postului în această primăvară, prin materiale video speciale difuzate pe postul tv, în mediul digital și social media, în cadrul cărora va transmite publicului mesajul campaniei scrie paginadeseriale.ro.

Ca femeie, sunt fericită că există zile speciale cum sunt Valentine’s Day sau Ziua Femeii, care ne sărbătoresc pe noi, femeile. Dar cred că cei care țin la mine cu adevărat, partenerul meu, familia, prietenii, colegii, se gândesc la mine și, într-un fel, mă sărbătoresc și în toate celelalte zile ale anului.

Și asta îmi place la Diva: că ne sărbătorește nu doar pe mine, ci pe toate femeile, în fiecare zi. Cu un program special conceput pentru noi, în care ne prezintă femei puternice, femei moderne, din domenii complet diferite, și ne arată ce înseamnă cu adevărat să fii o femeie a timpurilor noastre”, a declarat Alexandra Ungureanu, din Onești. (sursa foto: paginademedia.ro)