(P) .

Florentin Iftime, președintele USR Onești și candidat la Primăria Municipiului Onești la alegerile din data de 27 septembrie, a lansat o invitație pe Facebook forțelor politice de dreapta din oraș de a se uni și a propune un candidat unic la locale, urmând exemplul Bucureștiului.

Votul într-un singur tur obligă toate forțele de dreapta să colaboreze și să găsească soluții pentru candidați unici. Doar așa putem dezvolta localitățile și regiunile ținute în sărăcie de cei care ne-au condus timp de 30 de ani.
#Onestiul nu face excepție. #USR și #PNL ar trebui să vină cu candidați comuni dacă vrem cu adevărat să ridicăm orașul nostru acolo unde am vrea sa fie.

Din fericire, avem deja cel mai bun exemplu posibil: la București, PNL și USR susțin un candidat comun – pe Nicușor Dan. E un exemplu pe care trebuie să îl urmăm și noi dacă punem cu adevărat oneștenii pe primul loc.

De aceea, le cer prietenilor liberali să vină lângă noi pentru a câștiga și a da un #Restart orașului nostru”, a transmis Iftime, într-un mesaj pe Facebook.