“O inițiativă inedită. PMP Bacău a cedat lista de candidați pentru Senat oamenilor de afaceri din Bacău!”, a anunțat PMP Bacău, pe pagina oficială de Facebook a organizației. În acest fel, Sergiu Sechelariu, fost candidat independent la Primăria Bacău, va intra în cursa electorală pentru un post în Senatul României, din partea Partidului Mișcarea Populară. “Aceștia (n.r. – oamenii de afaceri din Bacău) l-au desemnat pe Sergiu Sechelariu să ocupe locul unu pe această listă”, mai menționează PMP Bacău. 

„PMP a făcut un parteneriat cu oamenii de afaceri din Bacău, le-am pus la dispoziție posibilitatea să pună pe cine vor ei să candideze pe lista PMP. Domnul Sergiu Sechelariu va candida pe poziția întâi pe lista PMP pentru Senat”, a anunțat, miercuri, Emil Melinte (foto mare), președintele PMP Bacău, într-o conferință de presă, conform zdbc.ro.

„Totdeauna am reprezentat oamenii de afaceri și locuitorii din județul Bacău. Până acum, mi-am pus la punct afacerile, familia, iar de acum vreau să fiu în slujba cetățeanului. Celor care nu m-au votat primar începe să le pară rău, cred că urmează să le pară și mai rău”, a afirmat Sergiu Sechelariu.

În vârstă de 63 de ani, Sergiu Sechelariu a mai fost senator în anul 2000, din partea PSD. Fratele defunctului Dumitru Sechelariu a ocupat și și funcția de secretar de stat la Ministerul Transporturilor.