Etapa a 21-a a Ligii a 4-a la fotbal a fost amânată, din cauza ninsorilor din ultimele zile, care au făcut ca cele mai multe dintre terenurile echipelor din județ să devină impracticabile.

Comitetul de Urgență al Asociației Județene de Fotbal (AJF) Bacău – for condus de fostul arbitru Cristi Sava (foto dreapta) a hotărât amânarea etapei din din data de 24/25 martie 2018 și reprogramarea acesteia pentru data de 9 mai/16 iunie 2018.

Viitorul Curița ar fi trebuit să joacă în acest week-end în deplasare, cu Gloria Zemeș.

În aceste condiții, dacă nu va interveni o nouă amânare, următorul meci al Viitorului Curița va fi cu AS Negri, pe 31 martie, tot în deplasare.

Meciurile care ar fi trebuit să se dispute în acest week-end, în etapa a 21-a: Gauss Bacău – Viitorul Nicolae Bălcescu, Gloria Zemeș – Viitorul Curița, UZU Dărmănești – AS Negri, Siretul Bacău – CS Dofteana, Flamura Roșie Sascut – Aripile Cleja, Vulturul Măgirești – Voința Gârleni, AS Filipești – Măgura Cașin, Voința Oituz – CSM Moinești, CSȘM Bacău – Dinamo Bacău.

Etapa a 21-a este a treia rundă a returului amânată de AJF Bacău, din cauza condițiilor meteo nefavorabile. Au mai fost amânate meciurile rundelor a 18-a și a 19-a, în cadrul cărora acasă cu AS Filipești și în deplasare cu Voința Oituz. Aceste două etape au fost reprogramate pentru data de 11, respectiv 18 aprilie 2018.

Până acum, în acest retur de campionat Viitorul Curița a disputat un singur meci, săptămâna trecută, 4-1 acasă cu CSȘM Bacău.

Comitetul de Urgență al AJF Bacău a reprogramat și etapa a 13-a a Ligii a 5-a, pentru data de 9 mai 2018.

Sursa foto: sport.bacau.ro