Tânăra de 18 ani din Bacău, dată dispărută după ce a plecat de acasă în data de 20 aprilie și nu a mai revenit, s-a prezentat singură la Poliției, în urma apariției cazului său în mass-media, după obținerea acordului de mediatizare din partea familiei. Din fericire, aceasta nu a fost victima vreunei infracțiuni.  

„La data de 20 aprilie a.c., polițiștii au fost anunțați de plecarea voluntară a unei tinere de 18 ani, de pe raza municipiului Bacău.

Polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Bacău, s-au mobilizat pentru formarea echipelor de căutare și desfășurarea tuturor activităților specifice în astfel de cazuri.

În urma obținerii acordului de mediatizare din partea familiei la data de 26 aprilie a. c. și mediatizarea cazului, cea în cauză s-a prezentat la sediul poliției.

Din primele verificări polițiștii au stabilit că, tânăra a plecat de la domiciliu în urma unor neînțelegeri cu tatăl său, care ar fi agresat-o.

În baza probelor administrate și a evaluării riscului, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu împotriva tatălui, totodată întocmindu-se un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

În perioada plecării de la domiciliu, tânăra nu a comis și nu a fost victima vreunei infracțiuni”, a transmis IPJ Bacău. (foto: IPJ Bacău)