După mult timp, în Onești va avea loc o nouă bursă a locurilor de muncă. Au confirmat deja prezența peste 50 de angajatori din cele mai diverse domenii de activitate, din Onești și din localitățile învecinate. În total, sunt scoase la bătaie peste 500 de slujbe în domenii precum industria textilă, a prelucrării lemnului, agricultură, comerț, etc. Se caută inclusiv personal cu studii superioare și sunt job-uri la care salariile pleacă de la câteva mii de lei net în sus.

Printre angajatorii care au confirmat prezența la eveniment se numără companii multinaționale precum Autoliv, Barlinek, REWE România SRL (care operează lanțurile de magazine Penny și Selgros), Mid Europa Partners (deținătoarea lanțului de magazine de proximitate Profi), NN Asigurări, dar și antreprenori locali – societăți cu activitate îndelungată care și-au cucerit prestigiul pe piață – cum sunt Grup Șerban, Agricultorul, Prakticasa, Draglen, Hotel Trotuș, Lux Artim, Licurici, Popas Poiana Sărată, Trotuș Tex, Smart Wood, Maremod, etc.

Foarte multe posturi disponibile sunt și la Sucursala Salina Târgu Ocna, ce aparține Societății Naționale a Sării “Salrom” SA.

Printre locurile de muncă oferite în cadrul târgului de joburi de la Onești enumerăm: director general sector morărit-panificație, director general sector agricol, ingineri în diferite sectoare, economiști, informaticieni, asistenți manageri, geologi, topografi, mineri, electricieni, sudori, confecționeri îmbrăcăminte, șoferi amatori și profesioniști, montatori mobilier, dulgheri, operatori utilaje industria lemnului, stivuitoriști, mecanici, bucătari, ospătari, patiseri, barmani, brutari, taximetriști, vânzător-gestionar, vopsitori auto, tinichigii auto ș.a.m.d.

În total, vizitatorii târgului de joburi de la Onești vor fi așteptați cu peste 500 de oferte de locuri de muncă.

“Trebuie spus că, persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă ce nu au posibilitatea de a-și întocmi un CV, vor fi consiliate de membrii asociației, la biroul nostru de la Clubul Elevilor de la Liceul <Petru Poni>.

Rugăm firmele pe care nu am reușit să le contactăm dar care doresc să participe la eveniment cu un stand să ne contacteze la numărul de telefon 0740.527.887 sau la e-mail impreunaptviitor@gmail.com”, ne-a declarat Florentin Iftime, vicepreședintele asociației care organizează evenimentul.

Bursa locurilor de muncă de la Onești va avea loc în ziua de 26 iulie (vinerea viitoare), între orele 10.00-16.00, la Clubul Elevilor din cadrul Liceului Tehnologic “Petru Poni”.

Evenimentul este organizat de Asociația “Împreună pentru viitor Bacău”, cu sprijinul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Bacău, Crucea Roșie Bacău, Moldova RentCar, parteneri media fiind Deșteptarea – unicul ziar tipărit din județul Bacău, și ziarul online UNU pe Trotuș.