În urma unei avarii apărută, astăzi,08.01.2018, în jurul orei 13.00 la conducta de aducțiune apă potabilă aparținând CRAB (Compania Regională de Apă Bacău), în zona localității Tuta, RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile în orașul Onești.

Având în vedere lungimea conductei de aducțiune, dar și vechimea acesteia, încă de la preluare, lucrătorii RAJA au luat măsurile necesare ca în cazul apariției unei avarii pe acest tronson, orașul Onești să nu sufere de lipsa apei potabile aproximativ 24 de ore. Astfel, echipele de permanență au avut grijă ca rezervorul de apă Cuciur să fie plin.

În această situație, SC RAJA SA va realimenta orașul Onești (zona urbană) , cu apă potabilă din rezervor, în această seară, între orele 18.00 – 20.00, și mâine dimineață între orele 06.00 – 08.00.

Ne cerem scuze față de oneșteni, cărora le dăm asigurări ca, de îndată ce echipele CRAB vor remedia avaria, lucrătorii RAJA vor efectua manevrele de vane necesare pentru reluarea furnizării apei potabile în oraș.

Sursa: comunicat de presă RAJA Onești