UPDATE – 22.11: Mesajul transmis de Cristina Maftei, prezentă la rândul ei la Erevan, după succesul remarcabil al Mihaelei Cambei: Campioană europeană de seniori!!! Cambei Mihaela și-a confirmat supremația europeană la haltere, a câştigat 3 medalii de aur cu un rezultat impecabil: smuls 92 kg, aruncat 106 kg și total 198 kg, plus că a reușit sa doboare două recorduri europene de seniori. Este un succes pe care, cu siguranță, Mihaela are capacitatea să-l depășească cu fiecare an!!! Suntem ffff mândri de tine”.

ŞTIREA INIŢIALĂ

Halterofila Mihaela Valentina Cambei, de la CSM Onești, a izbutit o performanță de excepție în Ajunul Paștelui, la Campionatele Europene de Haltere pentru Seniori de la Erevan, Armenia: a cucerit trei medalii de auro şi implicit titlul continental și a bătut două recorduri europene!

Sâmbătă seară, Mihaela Valentina Cambei a câștigat proba de 49 de kilograme din cadrul Campionatelor Europene de Haltere pentru Seniori din Armenia, după ce le-a devansat pe Giulia Imperio (Italia) și pe Anhelina Lomackynska (Iucraina).

Valentina Mihaela Cambei a reuşit noi recorduri europene, ridicând 106 kilograme la aruncat, 92 kg la smuls şi 198 la total!

În proba de 49 de kilograme a participat şi o altă româncă, Monica Csengeri.

Valentina Mihaela Cambei a fost felicitată de contracandidatele sale pentru performanţa extraordinară obţinută.

Originară din comuna Dofteana, Valentina Mihaela Cambei este pregătită la CSM Onești de cuplul de antrenori tată – fiică Gheorghe Maftei – Cristina Maftei.

Campionatele Europene de haltere se desfăşoară în Erevan în perioada 15-23 aprilie. (foto: captură video)

Vom reveni cu detalii.