O femeie în vârstă de 58 de ani, din Onești, a ajuns la Compartimentul Primiri-Urgențe din cadrul spitalului din oraș după ce a fost lovită de un autoturism marca Opel Zafira, pe trecerea de pietoni.

Accidentul s-a petrecut vineri, 16 februarie, în jurul orei 15.00, femeia fiind lovită de mașină când încerca să traverseze strada, pe trecerea de pietoni din dreptul cofetăriei “Scala”, din Belvedere 1.

“Venisem de la serviciu, am trecut puțin pe la catedrală, iar apoi am zis să mai fac câteva cumpărături de la piață. A fost o clipă de neatenție a băiatului (n.r. – șoferul mașinii), săracul de el, ce-o fi în sufletul lui. Am înțeles că se uita în dreapta. Noroc că am făcut un pas în spate și nu m-a lovit tare, că nici viteză nu avea. Mă doare piciorul puțin, mai tare m-am speriat”, ne-a spus femeia.

În urma izbiturii, femeia a acuzat dureri la piciorul stâng, dar se pare că nu este ceva grav. “Slavă Domnului că a fost doar atât!, a spus femeia, care aștepta să fie preluată de medicii UPU pentru investigații suplimentare.